Dumpers en trilplaten van Belle | Schoonoord, Drenthe

Dumpers van Belle huren of kopen

De minidumper van Belle kan te voet gebruikt worden en is ontwikkeld om ladingen snel te vervoeren. Deze dumper is zeer flexibel en wendbaar. Uw kunt met de Belle minidumper alle ladingen op elk terrein vervoeren. De machine is geschikt voor constructie, maar ook voor de landbouw.

Voordelen van de dumper van Belle

Deze snelle minidumper is ideaal voor de kleine ruimten. Door de goede wendbaarheid van de dumper kan deze gemakkelijk door deuren en smalle steegjes. Daarnaast is werken op een heuvel ook geen probleem, omdat de minidumper ook te gebruiken is op heuvels (tot wel 20 graden hellen). Deze zeer gebruiksvriendelijke machine zorgt ervoor dat u de optimale productiviteit uit uw werkzaamheden haalt.

Trilplaat van Belle huren of kopen

De trilplaat met combinatieplaat zorgt voor verdichting van de gemengde korrelige materialen met samenhangende inhoud. Daarnaast kan de trilplaat hier ook voor zorgen bij koud en warm asfalt (denk hierbij aan parkeerterreinen en wegen)

Voordelen van de trilplaat

De trilplaat van Belle is de goede keuze, omdat deze een verbeterde snelheid en frequentie heeft. Daarnaast heeft de trilplaat een korte vloerplaat, waardoor de machine vlot bestuurd kan worden.

Interesse? Neem contact op!

0591 532235

Muco Machines

Belle trilplaat/dumper kopen of huren

Altijd bereikbaar en snelle levering

Machineverkoop

Klik en plan uw route

Partners

Kubota  Mustra
Sherpa Mini-Loaders  Bomag

Telefoon Muco Machines

Contact

Locatie Muco Machines Tramstraat 84 A - 7848 BL - Schoonoord

Muco Machines bellen  0591 532235

Facebook Muco Machines

Muco Machines DrentheMuco Machines SchoonoordMuco Machines SchoonoordMuco Machines SchoonoordMuco Machines SchoonoordkubotaMuco Machines Schoonoord