Sherpa Miniloaders | Muco Machines uit Drenthe

met pijltjes toetsen kan worden genavigeerd
Sherpa 100 Agri
Sherpa 100 Agri

Sherpa 100 agri kopen

Sherpa 100 Agri

Over de Sherpa 100 Agri

De SHERPA 100 Agri is specifiek ontwikkeld voor de agrarische sector. Deze zeer compacte en krachtige machine is enorm wendbaar en zeer gemakkelijk in gebruik voor een groot aantal taken binnen uw agrarische bedrijf. De machine is zeer geliefd door Melkveehouders, kippenboeren en andere veehouders. In veel gevallen wordt de SHERPA 100 Agri ingezet voor het verplaatsen van voer en stro. Ook voor het uitmesten van de diervertrekken is deze machine bij uitstek geschikt.

U en uw medewerkers worden door het gebruik van de SHERPA 100 Agri ontlast tijdens de werkzaamheden waardoor het werk voor u en uw medewerkers een stuk minder zwaar wordt. Daarnaast gaat door het gebruik van deze machine het rendement en de efficiëntie van de werkzaamheden aanzienlijk omhoog ten opzichte van de situatie waarin u de werkzaamheden handmatig verricht. 

De SHERPA 100 Agri beschikt over een 13 PK Honda GX390 welke wordt aangedreven door een hydraulische pomp van 6cc. De machine heeft een hefvermogen van 250 KG en heeft een maximale snelheid van 6 km/h. 

Deze veelzijdige maar compacte machine is een aanwinst voor elke agrariër. De SHERPA 100 Agri is daarnaast te gebruiken met ongeveer 50 verschillende aanbouwwerktuigen. Hierdoor is de machine voor vele werken geschikt en wordt de investering binnen de kortste keren terugverdiend. 

Specificaties van de SHERPA 100 Agri

Gewicht              475 kg
Honda                13 pk
Breedte              76/106
Kieplast              296 kg
Bakhoogte         186 cm
Afm.                   76/106 cm

Sherpa 100 agri kopen

Sherpa 100 agri

Download hier de brochure

 

Deze machine kopen

 

Miniloaders van Sherpa

De Sherpa shovels zijn bij uitstek geschikt voor de kleinere werken. Bovendien staan de machines bekend om het bedieningsgemak, de veelzijdigheid maar vooral om de verhoogde werkefficiency. De machines beschikken over een eenvoudige op- en afstap wat een snel gebruik van de machines bevordert

Waar kunnen de machines gebruikt worden?

De machines zijn inzetbaar op veel verschillende soorten terreinen. Echter worden ze het meest gebruikt voor de grond, weg of waterbouw. Ook in de agrarische sector is de shovel onmisbaar. Een miniloader verhoogt de efficiëntie en verhoogt de productiviteit

Onze shovels zijn ideaal voor:

Eenmaal in gebruik bewijst de laadschop zich keer op keer. Kenmerkend voor deze machines zijn de vele te verkrijgen aanbouwwerktuigen. Zo is deze machine te gebruiken met palletvorken, mestvorken en dichte bakken. De toepasbaarheid van de verschillende werktuigen maken de inzetbaarheid van de Sherpa miniloaders enorm hoog. 

Ons aanbod van miniloaders

Sherpa Miniloaders heeft een uitgebreid assortiment miniloaders, knikladers en schranklader voor zowel het lichtere als het zwaardere werk. 

Neem contact op via 0591-532235 of via het contactformulier

0591 532235

Muco Machines

Sherpa miniloader kopen of huren

Altijd bereikbaar en snelle levering

Machineverkoop

Klik en plan uw route

Partners

Kubota  Mustra
Sherpa Mini-Loaders  Bomag

Telefoon Muco Machines

Contact

Locatie Muco Machines Tramstraat 84 A - 7848 BL - Schoonoord

Muco Machines bellen  0591 532235

Facebook Muco Machines

Muco Machines DrentheMuco Machines SchoonoordMuco Machines SchoonoordMuco Machines SchoonoordMuco Machines SchoonoordkubotaMuco Machines Schoonoord