MUCO Machines B.V. verkoop van Machines

Alle grondverzet & bouwmachines kopen

Op zoek naar machines om uw werkzaamheden gemakkelijker, sneller en lichter te maken? Muco Machines B.V. uit Schoonoord beschikt over alle machines die u nodig heeft. Van graafmachine tot trilplaat, dit alles vindt u bij de specialist uit Drenthe. Muco Machines beschikt over de beste merken, zoals Sherpa, Mustra en Bomag.

Machine verkoop en handige hulpmiddelen.

Een grondverzetmachine nodig? Wij beschikken over verschillende soorten machines van diverse topmerken. Hiermee maakt u uw werkzaamheden een stuk efficiënter. Deze veelzijdige machines staan bekend om het bedieningsgemak.

Verder hebben wij nieuw in ons assortiment de handige Mustra handschuif voor het egaliseren van zand, grind en gras. Zeer geschikt voor stratenmakers als ook voor hoveniers om het zware (afrei)werk te verlichten. De handschuif is van hoogwaardig materiaal en heeft een in hoogte verstelbaar handvat. De Mustra handschuif is vanaf € 295,00 te verkrijgen.

Onderhoud en/of reparatie van uw machines

Ook voor het repareren of het geven van een onderhoudsbeurt bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten kunnen u snel helpen met het weer inzetbaar maken van uw machine.

Een machine kopen, huren of een vraag stellen?

Heeft u interesse in een machine van Muco Machines B.V. of heeft u een vraag? Vul dan het formulier in of neem direct contact met ons op. Wij geven u ook advies op locatie.

0591 532235

Muco Machines

Machine kopen?

24/7 bereikbaar & snelle levering

Machineverkoop

Klik en plan uw route

Partners

Kubota  Mustra
Sherpa Mini-Loaders  Bomag

Telefoon Muco Machines

Contact

Locatie Muco Machines Tramstraat 84 A - 7848 BL - Schoonoord

Muco Machines bellen  0591 532235

Facebook Muco Machines

Muco Machines DrentheMuco Machines SchoonoordMuco Machines SchoonoordMuco Machines SchoonoordMuco Machines SchoonoordkubotaMuco Machines Schoonoord