Een slooprobot huren van Muco Machines

Gebruik van de slooprobots

Waarom een slooprobot huren?

Een slooprobot is een machine met een zeer grote capaciteit. Door de compacte afmetingen en relatief lage gewicht zijn ze ideaal in krappe, slecht toegankelijke ruimtes. Zo kan een slooprobot door de reguliere deur naar binnen en kan deze door de rupsbanden de trap oplopen. Vergist u zich echter niet deze handige machines: zij kunnen zich namelijk prima meten met de reguliere sloopkranen die al snel 4 keer meer gewicht meedragen. 

Voordelen van de slooprobots

Veilig en schoon

Onze slooprobots worden aangedreven door elektriciteit. Hierdoor kunt u ‘schoon’ en 'veilig' te werk gaan. Niet alleen omdat er geen uitlaatgassen worden geproduceerd, maar ook omdat de slooprobot te bedienen is via een afstandsbediening. Zo kan de gebruiker altijd op een veilige afstand werken zodat onveilige situaties vermeden worden. 

Slooprobot huren Muco Machines

Huren bij Muco Machines

Muco Machines heeft een drietal slooprobots beschikbaar die snel bij u geleverd kunnen worden. Bekijk hierboven de verschillende robots en klik op de foto om de specificaties te bekijken.

Slooprobot met extra’s

Muco Machines kan de gehuurde slooprobot voorzien van diverse aanbouwdelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Staat uw gewenste gereedschap er niet bij of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. De medewerkers van Muco staan voor u klaar.

0591 532235

Muco Machines

Slooprobot huren bij Muco Machines

Altijd bereikbaar en snelle levering

Verkoop
Verhuur
Overig

Machineverkoop

Klik en plan uw route

Partners

Kubota  Mustra
Sherpa Mini-Loaders  Bomag

Telefoon Muco Machines

Contact

Locatie Muco Machines Tramstraat 84 A - 7848 BL - Schoonoord

Muco Machines bellen  0591 532235 of 06 53468191

Facebook Muco Machines

Muco Machines DrentheMuco Machines SchoonoordMuco Machines SchoonoordMuco Machines SchoonoordMuco Machines SchoonoordkubotaMuco Machines Schoonoord